home

Van harte welkom op mijn site. Mijn naam is Corrie Goldhoorn en hier krijgt u een goede indruk van mijn werk als kunstenares: portret in opdracht, bloemen, stillevens, modeltekeningen en meer. Ik werk in verschillende disciplines zoals olieverf, acrylverf, aquarel, pastelkrijt en potlood in kleur maar ook in zwart/wit of sepia. Vrij werk dat te koop is, wordt permanent in mijn Galerie geëxposeerd. Ik werk in verschillende technieken en met verschillende onderwerpen in een realistische stijl.

In mijn atelier geef ik workshops en er is tevens de mogelijkheid om een verjaardagfeestje ( tot maximaal 10 personen), een bedrijfsuitje, een prinsessenfeestje voor de jarige dametjes, een vrijgezellenfeestje, een babyshower, een gezellige familie- of vriendenmiddag of andere feestelijkheden te vieren. Wel of niet in combinatie met een creatief gebeuren en/of koffie/ thee/ taart/ lunch of high tea! Alles in overleg en samen maken we er een feestje van!

Neem alvast een kijkje in mijn sfeervolle Galerie / Atelier te Bussum. Ik ben geopend op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en als het bord ‘OPEN’ op de stoep staat! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend telefonisch een afspraak maken om op het atelier langs te komen voor de nodige informatie. U bent altijd welkom, de koffie staat klaar!

Heel trots ben ik dat er in de 1e uitgave van het populaire woonmagazine ‘Liefde voor Brocante’ ‘Spring 2019 ’een heel artikel aan mijn Atelier/Galerie is gewijd. Het mooie, wereldwijd uitgebrachte blad is vanaf 15 februari verkrijgbaar bij de betere boekhandel en supermarkt maar ook te koop in mijn atelier.